Salvastar PS Kiks 12,5 kg

DKK 345,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 402410600381 Kategorier: ,

Beskrivelse

Salvana Salvastar PS-Kiks er en super løsning for dig der ønsker det skal være nemt, uden at gå på kompromis med korrekt fodring eller kvalitet.
Produktet sikrer fulddækkende tildeling af vitaminer, mineraler og organisk bundne sporstoffer på mark og i løsdrift til alle heste i alle aldre, året rundt.
Salvana Salvastar PS-Kiks er sammensat af de bedste råvarer der sikrer endnu et kvalitetsprodukt fra Salvana.
Kiksen er presset på æblerester og indeholder dermed pektin der er positiv for hestens mavesæk. Den er med varmebehandlede formalede hørfrø der tilfører gode omega-3 fedtsyrer og så har den en stor mængde (72×109 CFU/kg) gode bakterier, der giver hesten en hjælp til en sund tarmflora og en optimal fordøjelse, hvilket kan være særlig praktisk i ind græsningsperioden.
Den lækre smag af æble, gulerod og hørfrø giver en lækker smag de færreste heste kan modstå.
I praksis er kiksen meget let at dele ved hjælp af delekærv, men også i mindre stykker, hvis det ønskes. En hest på 600 kg er dækket ind på én enkelt kiks dagligt – lettere kan det ikke være!

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.
Fodervejledning
Føl 12 mdr. Ungheste fra 12 mdr. Rideheste i let arb. Konkurrenceheste Avlsheste
Store heste (500-600 kg) ½-1 1 1-1½ 1½-2 1½-2
Små heste ½ ½-1 1 1-1½ 1-1½
Ponyer (efter str.) ½ ½ ½-1 1 1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salvastar PS Kiks 12,5 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *