Roepiller 15kg

DKK 70,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 5712846050129 Kategorier: ,

Beskrivelse

NATURAL ROEPILLER

NATURAL ROEPILLER er et let fordøjeligt foder med højt indhold af fordøjelige fibre, velegnet til alle typer heste og ponyer.

NATURAL ROEPILLER er velsmagende og tilfører hesten fordøjelige fibre, der understøtter den vigtige bakterieflora i fordøjelsessystemet. Roepillerne skal opblødes i vand, og et måltid er dermed støvfrit og tilfører, udover let fordøjelige fibre, også en del væske. Ved opblødning i vand, bliver volumen på måltidet større, hvilket kan være en fordel for de nøjsomme heste, der ikke plejer at få ret meget i krybben.

NATURAL ROEPILLER er velegnet til præstationsheste for at opretholde en god væskebalance og understøtte udholdenhed, ældre heste med dårlige tænder, overvægtige heste/ponyer, da det giver en god mæthedsfornemmelse, heste med tendens til løs afføring, vågne og overenergiske heste, da man kan reducere energi- og stivelsesniveauet i foderplanen.
Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Det anbefales at hesten får vitaminer og mineraler ved siden af eller igennem et andet tilskudsfoder.

Roepiller skal opblødes i vand før udfodring.

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roepiller 15kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *