KovaLine Salve OW200

DKK 329,00

6 på lager

Beskrivelse

KovaLine – Hvis Dyr Kunne Vælge:
KovaLine er et produkt ma°lrettet til lindring og symptombehandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr.

Flere dyrlæger har valgt at bruge dette produkt i deres klinikker, fordi teknologien understøtter filosofien om altid at stræbe efter, at give vores kæledyr de sikreste og mest effektive behandlinger.

Dyreejere og dyrlæger kigger konstant efter alternative produkter, der vil reducere brugen af antibiotika, steroider og stærke kemikalier. Vores produkter skal være effektive til lindring og vedligeholdelse af sund hud.

Hvorfor bruge KovaLine?
KovaLine ba°de renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv symptombehandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spot og tør hud.

KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til disse lidelser. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal du altid ra°dføre dig med din dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger.

Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudga°ende behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, sa° den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KovaLine Salve OW200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *