HORSELUX Multivit 20kg

DKK 399,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 5714805000169 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

HorseLux MultiVit er en vitamin- og mineralblanding i pilleform, som udelukkende indeholder organiske mineraler og coatede vitaminer. Dette sikrer en høj optagelighed hos hesten. Du kan bruge HorseLux MultiVit som eneste vitamin produkt, da din hest er fuldt dækket ind ved mængderne i tabellen nedenunder. Suppler evt. gerne med et fiberfoder som f.eks. HorseLux Lucerne for at øge tyggetiden. Hvis din hest eller pony er af nøjsom type og du ikke ønsker at fodre fuldt ud med krybbefoder, kan du også nemt supplere med Multivit, da de små piller nemt kan blandes i det nuværende foder.

?

Egenskaber

Høj optagelighed

Afbalanceret vitamin- og mineralindhold

Organiske og coatede vitaminer og mineraler

HorseLux MultiVit dækker hestens daglige vitamin- og mineralbehov og kan doseres individuelt efter hestens størrelse, alder og brug. De anbefales derfor både til heste i vedligehold, arbejde, til heste i vækst, samt til drægtige og lakterende hopper.

Foderet er bl.a. baseret på urterne rosmarin, bukkehornsfrø og hvidløg, hvilket giver HorseLux MultiVit en god smag og duft samtidig med, at foderet også indeholder antioxidanter.

Yderligere information

Vægt 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HORSELUX Multivit 20kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *