HORSELUX Extra 15kg

DKK 199,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 5714805000039 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Brug HorseLux Extra som et lækkert, energirigt müslifoder, til din hest der skal yde på højt niveau eller som et tilskud i pressede perioder, hvor den mangler energi og huld.
Extra har en god aminosyresammensætning og højt proteinindhold, som hjælper din hest med en optimal og god muskelsætning. Foderet er rigt på antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe de frie radikaler, der dannes særligt mange af under hård træning.

?Foderet har en optimal sammensætning af energi fra stivelse og olier, som både tilfører sunde Omega 3-6-9 fedtsyrer til din hest, og giver den en god energi. Denne kombination gør, at en del af foderets energi frigives hurtigt, mens en anden del frigives langsomt – hvilket er særligt optimalt for konkurrencehesten eller den arbejdende hest, der skal kunne arbejde længe og kontinuerligt. ?
HorseLux Extra dækker din hest ind med organiske mineraler og coatede vitaminer, som sikrer en høj kvalitet og optagelighed for hesten. Du kan derfor bruge HorseLux Extra som eneste krybbefoder til din hest – sammen med den rette mængde grovfoder og vand – men du kan også anvende foderet som en lækker topping på andet hestefoder.

?Du kan bruge HorseLux Extra som det daglige foder til heste i hårdt arbejde, i perioder fx op til show, kåringer eller stævner, hvor der er behov for ekstra kalorier og energi. Du kan også bruge foderet – i fuld dosis eller som tilskud – til din hest der generelt har problemer med at holde huld. Ligesom det også er særdeles velegnet til drægtige og lakterende hopper, der har tendens til at tabe sig.

Foderet har et særligt fokus på:

Muskelsætning
God energi
Opbygning af huld
Antioxidanter
?
Sammensætning:

HorseLux Protein* 20,0 %
Byg, poppet 19,3 %
Majsflager 18,0 %
Beriderens fiber-kornmix** 15,0 %
Grønpiller 7,0 %
Æblefibre 5,0 %
Sort havre 4,0 %
Vitaminforblanding 3,9 %
HorseLux Eponaolie*** 2,0 %
Gulerodsflager 2,0 %
Ærteflager 2,0 %
Melasse, roe 1,0 %
Fodersalt 0,9 %
*HorseLux Protein indeholdende: Grønpiller (27,5%), tørgær (15%), sojaskråfoder toasted (12,5%), hørfrø (10%), æblefibre (8%), majsgluten (8%), forblanding (7,73%), solsikkeskrå (7,4%), melasse, roe (2,0%), vegetabilsk fedt** (1,87%).

**Beriderens fiber-kornmix indeholdende: Sojaskaller (24%), byg (17%), hvede (15%), sojaskråfoder (15%), hvedeklid (10%), roesnitter (8%), grønmel (6%), rapskagefoder (5%).

***Blanding af lecithin og sure olier (botaniske) fra kemisk raffinering af raps, soja og solsikke.

Analytiske bestanddele:

Fordøjelig energi 0,96 FE/kg.
Råprotein 15,1 %
Råfedt 6,3 %
Træstof 9,7 %
Råaske 5,3 %
Sukker 5,8 %
Stivelse 27,3 %
Calcium 5,8 g/kg.
Fosfor 4,5 g/kg.
Natrium 5,0 g/kg.
Magnesium 1,8 g/kg.
Svovl 1,2 g/kg.
Lysin 10,5 g/kg.
Methionin 3,5 g/kg.
For yderligere info om indholdet af vitaminer og mineraler se ”Vejledende foderplan og datablad”.

Holdbarheden er 6 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet.

OBS! Heste i arbejde har et øget behov for antioxidanter, og det kan derfor være en fordel at tilføre dem ekstra af disse i perioder med hård træning. Her kan vi anbefale HorseLux Gurkemeje+, HorseLux Eponaolie eller HorseLux E-vitamin.? Vi anbefaler desuden altid, at en hest, der sveder, tildeles ekstra elektrolytter ved siden af det daglige foder.

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HORSELUX Extra 15kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *