Gut Balancer750g ( Nettex)

DKK 249,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 5035104061898 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Net-Tex Gut Balancer er et velsmagende granulat til hesten med udfordringer i mavetarmsystemet. En sund tarmflora er afgørende for hestens velbefindende og sundhed. Ved at tildele et tilskud af probiotika i en genkendelig form for hestens tarm, vil man give tarmen et tilskud af de gode levende bakterier, der opretholder den sunde flora og dermed en sund fordøjelse, der er i stand til at udnytte det fulde potentiale af hestens fodring. Det har stor betydning for hele hesten samt dens immunforsvar, der befinder sig med op til 80% i hestens tarm. Ved ubalance i hestens tarmflora, vil der kunne opleves symptomer som løs gødning og/eller efterløb. Hestens fordøjelse af fibre bliver forringet og hesten vil ikke opnå et optimalt udbytte af foderet. For at sikre hestens sunde tarmflora, kan produktet med fordel tilsættes dagligt.
Produktet benyttes gerne ved miljøskifte, der kan skabe uro, ved foderskifte, øget træning, fravænning m.m.
Kan med fordel gives 3 dage før forventede situationer, der kan være udfordrende for hesten. Ydermere er Net-Tex Gut Balancer tilsat både Yucca og Ginsing, for bedste smagbarhed. Produktet er granuleret og tilsættes nemt hestens vante krybbefoder.

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring og pleje af dyr siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gut Balancer750g ( Nettex)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *