X

Hvem er vi?


En lille familie på landet

med en hyggelig gårdbutik, som lægger vægt på professionel rådgivning og service samt en god, personlig kontakt til vores kunder.
Som baggrund for vores rådgivning, har vi selvfølgelig vores uddannelser, men nok så vigtige er de erfaringer, vi har med vores egne dyr.

Anette - det er mig du vil møde stort set hver gang -Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske og hvalpetræner.
Kitt - veterinærsygeplejerske og ansat i 15 timer om ugen - stor erfaring fra sit tidligere arbejde på klinik for smådyr.
Du møder altid Anette eller Kitt i butikken, så du kan få den rådgivning og vejledning du har brug for.

GÅRDBUTIKKEN DYRENES VERDEN - EN VIDEN TIL FORSKEL


Anette Nielsen

Født 1973. Uddannet veterinærsygeplejerske år 2000 på Silkeborg Dyrehospital. Uddannet fagveterinærsygeplejerske i klinisk etologi i 2005 (hunde- og katte-adfærd) Jeg har arbejdet som veterinærsygeplejerske frem til 2005, hvor jeg åbnede min egen dyreklinik i Herregårdscentret i Faaborg, under navnet Dyrenes Verden. Det var en fantastisk tid, hvor jeg lærte en masse og havde en rigtig god virksomhed med masser af dejlige kunder og deres skønne dyr. Jeg solgte klinikken i 2007, da vi ventede vores andet barn indenfor kort tid. Derefter har jeg kørt som konsulent for foderfirmaet Royal Canin i 2 år, hvor jeg har lært en masse om ernæring af dyr – især hund og kat. Jeg er også uddannet hvalpe- og unghundeinstruktør og har haft en del træningshold gennem årene. Det har været super sjovt. Pt. tilbyder jeg ikke træning. Men er altid klar til at hjælpe og give råd om træning af din hund.


Aksel Nielsen

Født 1968. Uddannet landmand. Aksel ejer gårdbutikken og driver gården med planteavl, juletræer samt pyntegrønt. Ligeledes varetager Aksel den daglige drift af ejendommen samt alt forfalden arbejde i butikken. Derudover sørger han for, at gården fremtræder pæn og imødekommende. Aksel har stor erfaring at dele ud af til havefolket. Det er også Aksel der bringer varer ud på vores ugentlige varetur.


Amalie Jensen Nielsen

Født 2006. Går på Enghaveskolen. Er ansat i butikken 1-2 eftermiddage om ugen. Hendes fritidsinteresser er håndbold. Derudover bruges en masse tid med veninderne.


Alberte Jensen Nielsen

Født 2007. Går på Enghaveskolen. Er ansat i butikken 1-2 eftermiddage om ugen. Hendes fritidsinteresser er håndbold og ridning. Alberte har sin egen islænder. Derudover bruges en masse tid med veninderne og hestene.

Kitt

Uddannet veterinærsygeplejerske. Har arbejdet på klinik i mange år og har diverse ernæringskurser samt masser af erfaring i rådgiving om dit dyr. Bor sammen med sin mand og datter samt 2 hunde, katte, og høns. Derudover er Kitt tidligere aktiv rytter.

Anja Andersen

Uddannet veterinærsygeplejerske. Stor erfaring i hudproblemer hos hunde.


Preben

Pensionist, som hjælper os om onsdagen samt ved ferie og lign. Han er altid klar til at hjælpe og med et smil.
til top