X

ST.HIPPOLYT Sember cube 10kg

Varenummer:100163
DKK415,00
Antal

Den kornfrie mineralterningBesøg shoppen
Besøg shoppen
SemperCube er en meget håndteringsvenlig mineralterning, der er særlig velegnet som mineraltilskud til heste på græs, hvor der ikke tildeles kraftfoder eller som supplement ved lav tildeling af kraftfoder.

- nem dosering til heste på græs
- praktisk „godbid”-format
- højt indhold af sporstoffer
- målrettet næringsstoftilførsel

SemperCube giver en behovsrettet mineralisering og vitaminisering på basis af førsteklasses råvarer som oliefrø, gulerødder, tørret frugt og grønsager. Gennem dette råvarevalg sikres tilførsel af naturlige vitaminer samt sporstoffer i oprindelig bindingsform, hvorved optagelighed og udnyttelse optimeres. I sammenligning med mineralsliksten har SemperCube den fordel, at næringsstofferne kan tilføres helt præcis i kendte mængder. SemperCube er særdeles velegnet til heste, hvor der pga. en lav fodermængde er behov for at sørge for selvstændig dækning af mineralbehovet.

SAMMENSÆTNING
Ærteflager 25 %, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), havalgemel, frugtkvas (æble/druer), snittet varmlufttørret alpehø, roefibre, æblesirup, salt, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner), sojaflager afbitrede, fintknækkede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø) 3,2 %, persille, magnesiumacetat, urter (koriander, gurkemeje, hvidtjørn) 1 %, gulerødder, ølgær, bananmel, hvidløg

FODRINGSANVISNING
15-25 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med grovfoder og/eller græsning.
  • Beskrivelse
til top