X

Regulator Complete 20kg

Varenummer:100109
DKK310,00
Antal

Regulator Complete®
? Et stærkt, succesrigt tilskudsfoder til dine heste
Når du vælger Regulator Complete, får du mere end bare et tilskudsfoder. Du får ekspertviden med i købet. Sammen med førende eksperter har vi sammensat et foder, der er baseret på den nyeste viden fra feltet og utallige års erfaring med heste og ernæring. Med Regulator Complete får din hest både de vigtige vitaminer, mikro- og makromineraler og sunde urter. Uanset, om du har højt ydende konkurrenceheste, avlsheste, føl/plage eller en nøjsom hyggehest til en tur i skoven, så sikrer Regulator Complete hestens velvære og præstation.

Find den perfekte fodersammensætning til din hest
Regulator Complete® indeholder alt, hvad din hest skal bruge. Du kan derfor nøjes med at give det i kombination med kvalitetsstråfoder som hø og wrap. Du kan også tilsætte lucerne, soyaskrå, opblødte roepiller, olie eller korn, hvis din hest ikke får nok næringsstoffer/kalorier gennem sit stråfoder.

Det er vigtigt, at din hest får det meste af sit foder som stråfoder. Når din hest får stråfoder tygger den længe. Heste, der tygger meget, producerer mere spyt. Spyttet neutraliserer mavesyren og forebygger mavesår.

Din hest kan have behov for ekstra protein, ekstra kalorier eller ekstra tyggetid. Men tit er det forskelligt fra hest til hest. Selvom to heste kan synes ens, kan de have vidt forskellige energibehov. Når du – eller en ekspert – vurderer din hests energibehov, skal det altid ske på baggrund af hestens trivsel og foderstand/huld.
  • Beskrivelse
til top