X
Equi Bodybuild-E 2,5kg Equidan Vetline
Equi Bodybuild-E 2,5kg Equidan Vetline

Equi Bodybuild-E 2,5kg Equidan Vetline

Varenummer:1000005030810
DKK 329,00
Antal

EquiBodyBuild-E er et kombinationsprodukt der sikre en god muskelsupport til hesten, hvad enten det er hjælp til opbygning, beskyttelse af muskelcellerne eller andre tilstande, der gør et tilskud af høj kvalitets aminosyrer samt vitamin E og Selen attraktivt. Tilskuddet er specielt velegnet til heste i træning, som behøver støtte til styrkelse og opbygning af muskulaturen. Tilsætningen af de essentielle aminosyrer, som lysin, methionin og tryptophan i produktet, er grundstenene til opbygning af muskler. Tildeling af protein og essentielle aminosyrer kan dog ikke stå alene i opbygningen af musklerne hos hesten, det er også nødvendigt med træning for at hesten sætter muskler. Produktet indeholder dertil også et højt niveau af letoptagelig vitamin E samt organisk selen. Dette giver den optimale beskyttelse af muskelcellerne i forbindelse med træning. Kan stå alene som ”rent” vitamin E produkt.
Er lavet i små foderpiller med intens lakridsaroma, hvilket gør det nemt at administrere og hestene æder tilskuddet med velbehag.
EquiBodyBuild-E er specielt velegnet til at opretholde en sund muskelfunktion samt støtte den præsterende hest med tendens til muskelspændinger. Ligeledes er produktet optimalt i forbindelse med muskelopbygning. Målrette til heste i træning, ungheste påbegyndt træning, heste i genoptræning, heste som gøres kåringsklare eller heste, som behøver ekstra støtte til muskulaturen.
EquiBodyBuild-E fås i en 2,5 kg spand, hvilket svare til 50 dage for fuld support (til 500 kg hest).

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hesten på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hest hjulpet bedst muligt.
  • Sortering00000370
til top

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Gårdbutikken Dyrenes Verden og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte Gårdbutikken Dyrenes Verden accepterer du vores brug af cookies.

OK